Translate

maanantai 4. huhtikuuta 2016

MAALISKUUN KUULUMISIA & RUOKAKUVIA

Tervehdys! :))
En ole hetkeen tehnyt kuulumispostausta, joten nyt olisi vuorossa sellainen.

Mun maaliskuu oli aika hektinen, joten sen vuoksi postauksiakin tuli normaalia vähemmän. Myöskään kirjoitusinspistä ei meinannut löytyä.

Nyt on sitten kuitenkin haettu kouluun ensi syksyksi. Mikäli saan opiskelupaikan, niin paljastan myös opiskelupaikan, jota hain ;). Sen voin sanoa, että todella mun tyylinen koulu on kyseessä! Koulu, jossa opiskelu on käytännönläheistä ja luovaa, eli aivan unelma mun kaltaiselle, jolle opiskelun ja työn täytyy olla käytännönläheistä. Mulle tulevan työn on oltava myös sellainen, jossa saan päästää luovuuteni valloilleen.

Sitten niihin maaliskuun kuulumisiin:
Maaliskuulle mahtui aika paljon ulkona syömistä :D
Muutaman kerran olin Vierumäellä J:n luona, ja käytiin useampaan otteeseen Lahdessa syömässä ja pari kertaa leffassa. Myös täällä Pohjanmaalla käytiin pari kertaa yhdessä ulkona syömässä.


Ja tässä tulee kuvat:




Pastaa Mamma Maria - nimisessä ravintolassa Lahdessa. Toi oli aivan hitsin hyvää, mutta en (taaskaan) jaksanut syödä koko annosta, vaikka nälkä kirkuikin masussa silloin, kun tuohon ravintolaan mentiin. En enää muista, mikä pasta oli kyseessä, mutta hyvää se oli!:D.






Kun sitten eilen, sunnuntaina tulin takaisin Pohjanmaalle maaliskuun kolmannelta J:n luona kyläilyltä, niin käytiin vielä syömässä Tuulosessa. Otin broiler-aurajuustopastan, enkä tietenkään tuotakaan jaksanut syödä loppuun. J söi Tuulosessa kaksi valtavaa Wienin leikettä lohkoperunoilla, ja lautanen meni tyhjäksi, toisin kuin mulla, jolla kuitenkin oli puolta pienempi annos :D.

Kaikista ruokapaikoista ei tullut otettua kuvia, ja osaa kuvista en saanut ladattua bloggeriin :/
Mutta siinä parista paikasta kuvat annoksista :).



Huhtikuun aikana luvassa ainakin uusi horoskooppipostaus, sekä kooste snapchat-kuvista :). Muut postaukset sitten ihan inspiksen mukaan.

Blogiani voit seurata paitsi bloggerin kautta liittymällä lukijaksi, ja myös tykkäämällä blogin facebook-sivusta. Instagramista löydät mut käyttäjänimellä _petrahz, ja instaan päivittelen muutakin kuin blogiin liittyviä asioita.

Ihanaa uutta viikkoa ja huhtikuuta kaikille! <3

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti